Monteren, onderhouden en repareren

Naast het vervaardigen van machines en apparaten bieden wij ook de mogelijkheid voor service, onderhoud en/of montage op locatie of in onze werkplaats.

De werkzaamheden kunnen wij in onze eigen werkplaats uitvoeren of op locatie, we hebben de beschikking over eigen lasapparatuur(TIG/MIG 220/380) en goed gevulde gereedschapswagens. In de werkplaats kunnen we tevens draai en freeswerk uitvoeren en hebben we de beschikking over een opspanlastafel. U kunt rekenen op vakkundig en zorgvuldig werk!

Heeft uw technische dienst ondersteuning nodig of wilt u hulp bij een reparatie of bij het monteren? Dan is het mogelijk om een van onze VCA gecertificeerde medewerkers in te lenen voor een bepaalde tijd. Onze serviceauto is zodanig uitgerust, dat onze monteur op locatie het eindproduct kan monteren, onderhouden of daar, waar mogelijk, te repareren.

Projecten die Florijn Werktuigbouw onlangs gedaan heeft zijn o.a. het plegen van onderhoud aan, rotoren, koelinstallaties, luchtdrogers, tandwielpompen, pompinstallaties en biomassa centrales. Meer informatie hierover vindt uop deze website onder het kopje projecten.

Hebt u vragen over onze service en of mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Contact

Wilt u meer informatie of gebruik maken van mijn diensten neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier.