Over ons

Florijn Werktuigbouw is hét adres voor hoogwaardig laswerk. We gaan uit van onze eigen kracht en doen waar we goed in zijn. Onze kracht ligt in de combinatie van degelijk vakmanschap en een no-nonsense cultuur. Onze insteek is een betrouwbare partner te zijn door met u mee te denken!

We komen graag bij u op locatie, om de juiste vertaalslag te kunnen maken en een product op maat af te kunnen leveren. Onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en kennen toch een marktconforme prijs. Klanten uit het hele land weten ons te vinden, we staan bekend om kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. We ontzorgen u graag door onze service.

Voor laswerk, machine/apparatenbouw en montage en onderhoud bent u bij ons aan het goede adres!

Florijnwerktuigbouw levert het complete pakket, denk hierbij aan:

  • Lastechnieken RVS, aluminium en staal.
  • Machine en apparatenbouw.
  • Het fabriceren, repareren en inmeten van o.a. leidingwerk, verloopstukken, tanks, constructies, trappen, leuningen, hekwerken en bordessen.
  • Regulier onderhoud, fabricage, montage en laswerkzaamheden op locatie.
  • Meedenken en ontwerpen d.m.v. 3D tekenen.

Florijn werktuigbouw hecht veel waarde aan het leveren van producten en diensten die voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten. Kwaliteit is hierbij een belangrijk speerpunt. Om dit te realiseren voldoen wij aan wettelijke eisen, normen en richtlijnen. We controleren/keuren onze apparatuur/gereedschap en werkprocessen op periodieke basis om de veiligheid van mens, milieu en machine te waarborgen. We hebben een VCA-VOL Certificering, heftruckcertificaat en diverse lascertificaten Daarnaast is Florijn Werktuigbouw aangesloten bij de Metaalunie, klik voor de voorwaarden, hier.

 

De eigenaar van Florijn Werktuigbouw, Martijn Florijn staat voor betrouwbaarheid en vakkundig vakmanschap. Van jongs af aan is Martijn bezig met techniek. Al als kleine jongen maakte hij zijn eigen skelter en was hij bezig met lassen en sleutelen. Tegenwoordig is hij ook vaak in de garage te vinden om te sleutelen aan motoren en auto’s. Hij is een vakman met een scherp oog voor detail. ‘Ik ga altijd tot het uiterste voor mijn opdrachtgevers en sluit een project pas af als de klant tevreden is en alles naar behoren werkt. ‘ aldus Martijn.

Florijn werktuigbouw is opgericht door mijn vader Jan Florijn. Ik heb deze naam voortgezet en ben sinds 2013 voor mijzelf begonnen, sinds 2017 fulltime. Ik heb meerdere projecten gedaan en sinds begin 2020 ben ik eigenaar van een eigen werkplaats in Eibergen. Hier kunnen we producten vormgeven zodat ze pasklaar (in skidvorm) naar de opdrachtgever kunnen worden vervoerd voor montage. Wat we uiteraard ook zelf doen! Hierdoor ondervindt u zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden tijdens uw productieproces.

Contact

Wilt u meer informatie of gebruik maken van mijn diensten neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier.